07/07/2021

Συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Posted By: Berg Published: 07/07/2021 Times Read: 914

Αλλαγή στη θέση του ιατρού της ΠΑΕ Άρης, καθώς ο Αλέξανδρος Τολιόπουλος αντικαθιστά τον Ιωάννη Χρίστου, τον οποίο η ΠΑΕ ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: «Ο Αλέξανδρος Τολιόπουλος είναι ο νέος γιατρός της ομάδας μας αντικαθιστώντας τον Ιωάννη Χρίστου.

Ο Αλέξανδρος Τολιόπουλος, που βρίσκεται μαζί με την αποστολή του ΑΡΗ στην Αυστρία, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στην Αθλητιατρική, το οποίο ολοκλήρωσε με Άριστα. Έχει εκπαιδευτεί στη Βόννη της Γερμανίας, όπου έλαβε την ειδικότητα «Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση», καθώς και την υποειδικότητα «Αθλητιατρική» από τον Ιατρικό Σύλλογο ÄK Nordrhein.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Ιωάννη Χρίστου για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

READ MORE ON Instagram:

*Ο A.Toλιόπουλος είναι αναγνωρισμένος Αθλητίατρος στην Γερμανία. Κατέχει τον τίτλο υποειδικότητας της Αθλητιατρικής από το 2018, μετά από την προαπαιτούμενη εκπαίδευση και εξετάσεις στον Ιατρικό Σύλλογο Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (Ärztekammer Nordrhein). Επίσης είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Άθληση και Υγεία, με κατεύθυνση την Αθλητιατρική, της Ιατρικής και του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας τις σπουδές με υποτροφία καλύτερης επίδοσης και βαθμό "Άριστα" 9,38.
Έχει εργαστεί ως αθλητίατρος σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Βόνης και ως γιατρός αθλητικών ομάδων ασθενών με καρδιοπάθειες στη Γερμανία. Στην Ελλάδα εργάστηκε επίσης στη γυναικεία ομάδας βόλεϊ "Αίας Ευόσμου" και σε ομάδες μαραθωνοδρόμων.
πίσω